Zonnebrillen

Zonnebrillen

Wist je dat het heel belangrijk is om je ogen te beschermen tegen schadelijke uv-straling? Zelfs niet alleen in de zomer, maar ook tijdens de wintermaanden. Water, zand en sneeuw weerkaatsen het zonlicht, waardoor de uv-stralen via allerlei wegen je ogen bereiken. Een zonnebril is als het ware zonnecrème voor je ogen en zorgt dus voor onontbeerlijke bescherming!

Zonnenbrillen boy
Zonnebrillen

Een optische bril en zonnebril op sterkte? Handig, en het kan!

Wanneer je een optische bril en een zonnebril op sterkte samen aankoopt, krijg je van ons het 2de zonnebril glas cadeau!

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het niet beschermen van de ogen tegen schadelijk uv-licht het risico aanzienlijk verhoogt op oogziekten zoals cataract en maculadegeneratie. Deze schade is pas merkbaar op latere leeftijd. Vraag meer informatie bij je oogarts.

Gelukkig staat een zonnebril ook gewoon leuk en is er tegenwoordig een eindeloze keuze aan stijlvolle modellen. Of je nu op zoek bent naar een zonnebril met spiegelende, polariserende of meerkleurige glazen, wij helpen je graag bij de geschikte keuze voor jouw gezicht en levensstijl.

Zonnebril
Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!