Optiek Talpa - Mol


Maak kennis met je favoriete opticiens!

Griet en Julie vormen een vrolijk duo en zijn allebei gedreven, dynamisch en gebeten door de optiek. Vol passie houden zij de winkel in Mol open. Geen klant is te veel, geen montage te moeilijk. Zij bijten zich vast en laten niet los tot de juiste en meest correcte oplossing zich heeft aangeboden.

Originele, klassieke, trendy, klassevolle en tijdloze brillen gaan hier allen vlot over de toonbank. Ze worden zorgvuldig uitgekozen en aangekocht met de ideale klant reeds in het achterhoofd.

Hier voel jij je direct thuis. Je hebt nog maar één voet binnengezet of je koffietje staat al klaar. Griet komt met plezier van Turnhout naar Mol gereden om haar klanten op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag te helpen. Julie – afkomstig van Balen – staat alle dagen ter beschikking om je te voorzien van de nodige hulp.

Contactinformatie
Rondplein 9 (bus 2)
2400 Mol
(Belgie)

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Woensdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Donderdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Vrijdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Zaterdag10u - 17u

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38 Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Gisteren mogen ontdekken dat Griet en Julie echt hun tijd nemen om het perfecte montuur voor mij uit te zoeken. Wat een modebewuste dames. Het zicht is perfect na hun oogopmeting en ik kreeg een duidelijke uitleg over de verschillende glazen en hun mogelijkheden. Een aanrader voor wie net dat tikkeltje meer zoekt!

Carla, 43 jaar
Mols enthousiasme
Volhardend
Commerciële feeling
Mol
Griet
Molse jeugdigheid
Trends & mode
Meelevend
Mol
Kim