Optiek Talpa - Evergem

Maak kennis met je favoriete opticiens!

Een gouden trio vult hier de winkel, wat een team! Rika is al jaren een vast gezicht in de zaak en zorgt met haar stralende verschijning steeds voor een warm en hartelijk onthaal. Met haar jarenlange ervaring weet zij voor elke klant het juiste montuur uit te kiezen. Met haar creativiteit tovert zij iedere keer opnieuw de meest tot de verbeelding sprekende etalages uit haar hoed. Ze kent alle kneepjes van het vak en geen enkele montage is haar te moeilijk. Rika staat voor precisiewerk met hart en ziel. Haar roots liggen in Evergem waar ze nu nog steeds woont. Je kan haar in de winkel vinden op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Contactinformatie
Hoeksken 66
9940 Evergem
(Belgie)

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag 9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Woensdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Donderdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Vrijdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Zaterdag10u - 17u doorlopend

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Gülay is onze specialiste in optometrie. Zij gaat tot het uiterste om toch maar tot de juiste en meest exacte oplossing te komen. Van heinde en ver komen klanten tot bij haar voor haar alom prezen vakkennis, nauwkeurigheid en precisie. Als jongste van het trio is zij natuurlijk ook een toonbeeld van stijl en ze volgt de nieuwste trends op de voet. Haar thuisbasis is Gent. Gülay is van dinsdag t.e.m. zaterdag in de zaak te vinden.

Jan is een echte vakman met kennis en ervaring. Dankzij zijn rustige en vriendelijke houding voelt elke klant zich meteen thuis. Hij adviseert, herstelt en verkoopt met de gedachte in het achterhoofd dat enkel het beste goed genoeg is voor zijn klant. Ook administratief is hij de drijvende kracht achter het trio. Kwaliteit, degelijkheid en vakkennis draagt hij hoog in het vaandel. Met Gistel als bakermat, komt Jan van net iets verder. Hij is iedere voormiddag aanwezig en op woensdag en donderdag tref je hem zelfs een hele dag aan in de winkel.

Als zeer slechtziende met kokerzicht had ik last met mijn multifocale bril en heb ik een beroep gedaan op Optiek Talpa Evergem. Mijn problemen en vragen werden zeer ernstig genomen. Een deskundig en professioneel onderzoek maakte dat Gülay een voorstel deed tot aanpassing en verbetering van mijn bril. De nieuwe en aangepaste glazen werden snel geleverd, met opnieuw de nodige garantie naar de toekomst toe. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mijn handicap is natuurlijk gebleven, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn bril nu optimaal is afgestemd. Professionele kwaliteit samen met klantgerichtheid en klantvriendelijkheid kunnen niet anders dan leiden tot tevredenheid …

Eric Bergs, 54 jaar

Team Evergem

Evergemse levensgenieter
Pleziermaker
Ervaring
Evergem
Jan

Evergemse Precisie
Jong & ambitieus
Bezieling voor oogmeting
Evergem
Gülay

Evergemse passie
Ervaring
Creatieve duizendpoot
Evergem
Rika