Optiek Talpa - Westerlo


Maak kennis met je favoriete opticien!

Gedreven door vakkennis, ervaring, dynamisme en stijlgevoel loodst Karolien je naar de beste en meest kwalitatieve keuze voor je zicht.
In de oogmeetruimte is het alle ernst troef, want dit is het center van de optiekzaak. Zo worden er oplossingen gezocht, de juiste glazen voorgesteld en de nieuwste modellen aangeboden. Steeds in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Contactinformatie
Grote markt 20
2260 Westerlo
(Belgie)

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag9u-12u30 & 13u30-18u

Woensdag9u-12u30 & 13u30-18u

Donderdag9u-12u30 & 13u30-18u

Vrijdag9u-12u30 & 13u30-18u

Zaterdag10u-17u

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Onze zoektocht naar een nieuwe bril bracht ons bij de sympathieke Ivan en stijlvolle Ilse. Na een hartelijk onthaal, volgde ik Ivan naar de meetruimte, waar ik op professionele wijze aan een oogmeting onderworpen werd. Ondertussen werden er al enkele hippe monturen uitgezocht door Ilse die in één oogopslag had gezien wat voor stijl ik verkies. Echt onder de indruk van hun vakkennis en service! Een aanrader voor jong en oud, wij komen zeker terug.

Corry, 46 jaar