Optiek Talpa - Westerlo


Maak kennis met je favoriete opticiens!

Ivan en Ilse vormen de perfecte tandem van Westerlo. Gedreven door vakkennis, ervaring, dynamisme en stijlgevoel loodsen zij jullie naar de beste en meest kwalitatieve keuze voor je zicht. In de oogmeetruimte is het alle ernst troef, want dit is het center van de optiekzaak. Zo worden er oplossingen gezocht, de juiste glazen voorgesteld en de nieuwste modellen aangeboden. Steeds in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Ivan zorgt voor de vrolijke noot bij de ontvangst en Ilse zorgt dan weer voor de female touch in de winkel. Ivan komt van Scherpenheuvel en is alle dagen in de zaak te vinden. Ilse staat hem bij op dinsdag, woensdag en afwisselend op vrijdag of zaterdag. Zij komt van Itegem tot Westerlo om jullie met haar stralende glimlach te verwelkomen.

Contactinformatie
Grote markt 20
2260 Westerlo
(Belgie)
+32(014)547-314

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag9u-12u30 & 13u30-18u

Woensdag9u-12u30 & 13u30-18u

Donderdag9u-12u30 & 13u30-18u

Vrijdag9u-12u30 & 13u30-18u

Zaterdag10u-17u

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Onze zoektocht naar een nieuwe bril bracht ons bij de sympathieke Ivan en stijlvolle Ilse. Na een hartelijk onthaal, volgde ik Ivan naar de meetruimte, waar ik op professionele wijze aan een oogmeting onderworpen werd. Ondertussen werden er al enkele hippe monturen uitgezocht door Ilse die in één oogopslag had gezien wat voor stijl ik verkies. Echt onder de indruk van hun vakkennis en service! Een aanrader voor jong en oud, wij komen zeker terug.

Corry, 46 jaar