Volksoptiek Geel

Maak kennis met je favoriete opticiens!

Steffie is een gediplomeerde opticien die met haar schitterende glimlach heel de zaak vult. Met haar kennis, professionalisme, stijladvies en spontaniteit zorgt zij ervoor dat jij met een fantastisch gevoel naar buiten gaat. Haar kennis van stijl en mode dragen ertoe bij dat zij het juiste brilmontuur kan uitkiezen voor elke specifieke gelaatsvorm. Zij biedt topkwaliteit aan een voordelige prijs, voor alle brilmonturen en contactlenzen. Ze maakt van dinsdag tot en met zaterdag de verplaatsing vanuit Herentals naar Geel om alle klanten bij te staan met raad en daad.

Contactinformatie
Stationsstraat 162
2240 Geel
(Belgie)

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag9u-13u & 13u30-17u30

Woensdag9u-13u & 13u30-17u30

Donderdag9u-13u & 13u30-17u30

Vrijdag9u-13u & 13u30-17u30

Zaterdag9u-13u

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Nadat mijn dochtertje al haar zoveelste bril had gebroken tijdens het spelen, vroeg ik raad aan Steffie. Het werd op een gegeven moment echt wel duur bril na bril te moeten vervangen of herstellen. Maar Steffie stelde ons het Junior Plan voor: ‘Bij aankoop van een montuur krijg je de glazen gratis.’ Nu heeft Mila een reservebril waarmee ze mag spelen en ravotten naar hartenlust dankzij het oprechte en eerlijke advies van Steffie.

Caro, mama van 4-jarige Mila