Vancoppenolle Brillen Oostende

Maak kennis met je favoriete opticiens!

Jean-Marie is de oprichter van Vancoppenolle Brillen in Oostende, de enige echte voorloper van Optiek Talpa. Het DNA van de zaak loopt door zijn aderen. Al 40 jaar staat hij ten dienste van zijn klanten. Geen oogmeting, reparatie of lenscontrole is hem te veel. Iedere klant, leverancier of concullega kent hem als de immer sympathieke, joviale opticien. Jean-Marie beperkt zijn dagen in de zaak om zo zijn zoon bij te kunnen staan met de verdere ontplooiing van de Talpagroep. Indien je ervoor kiest om door deze vakman geholpen te worden maak je dus best een afspraak.

Contactinformatie
Peter Benoitstraat 7
8400 Oostende
(Belgie)

Openingsuren

Maandag9u-12u & 13u30-18u

Dinsdag9u-12u & 13u30-18u

Woensdag9u-12u & 13u30-18u

Donderdag9u-12u & 13u30-18u

Vrijdag9u-12u & 13u30-18u

Zaterdag9u-12u

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Pieter – de zoon van Jean-Marie – is al even hard gebeten door de optiek. Hij is ambitieus, dynamisch en een vat vol kennis. Dankzij zijn gedrevenheid, enthousiasme en een sterke wil is hij er ondertussen in geslaagd om al een 7-tal optiekzaken op zijn naam te schrijven. Nauwkeurigheid, precisie, klantvriendelijkheid, service, sterke technische kennis en commercialiteit zijn maar enkele pijlers die Pieter zo typeren. Als je als klant bij hem terecht komt, ben je er dus zeker van dat je buiten wandelt met de best mogelijke oplossing voor jouw zicht. Het zijn ook die karaktereigenschappen die het hem mogelijk maken om als zaakvoerder successen te boeken. En daarvan wil hij graag met jou de vruchten delen.

Als 18-jarige werd Ingrid gebeten door de ‘optiek’ microbe. Het is vooral de diversiteit van dit beroep voor haar dat het zo boeiend maakt. Want je hebt enerzijds de oogtesten en anderzijds het labo-werk en de verkoop! In januari 2020 vervoegde zij het team van Vancoppenolle Brillen en dat bevalt haar prima, mede door de aangename werksfeer en de toffe collega’s. Van maandag tot vrijdag werkt ze te Oostende bij Vancoppenolle Brillen en op zaterdag springt ze soms in, bij Optiek Talpa te Brugge.

Jonge frisse verschijning Annelien vult het team van Oostende aan. Met haar ervaring, vakkennis en natuurlijke Oostendse flair weet zij elke klant op de juiste manier te adviseren en te charmeren. Aangezien ze niet kan stilzitten, gaat elke bril wel meermaals door haar handen om op te poetsen of wat rechter te zetten. Annelien staat van maandag tot vrijdag iedere dag in de winkel.

Super vriendelijk personeel en zeer persoonlijke service, prachtig assortiment aan alternatieve en gewone brillen. Garantie ook super en eerlijk!

Marcvie J.

Team Oostende

Oostendse vakman
Social & ervaring
Levensgenieter
Oostende
Jean-Marie
Oostendse flair
Jong en fris
Poetsfreak
Oostende
Annelien

Oostendse power
Energiek & passie
Hip & sportief
Oostende
Ingrid
Oostendse ambitieuze zakenman
Sportief
Gedreven
Oostende
Pieter