Optiek Mertens Leuven

Maak kennis met Dirk, Kristine, Katia en Kristin!

Dirk kon amper lopen of hij was al gefascineerd door alles wat met techniek te maken heeft. Het bleef dan ook de rode draad door zijn leven. Hij is er als het ware mee opgegroeid, aangezien zijn ouders een bloeiende uurwerk-, juwelen- en optiekzaak runden. Het pad werd dus min of meer voor hem geëffend. Van bril over contactlens tot verrekijker: als het maar met techniek te maken heeft, vult hij er met plezier zijn dagen mee. ‘Meten is weten’ is dan ook zijn eeuwige leuze!

Contactinformatie
Leuvensestraat 1
3010 Leuven
(Belgie)

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag10u - 18u

Woensdag10u - 18u

Donderdag10u - 18u

Vrijdag10u - 18u

Zaterdag10u - 17u

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Kristin genoot een opleiding optiek-optometrie-contactlensaanpassing. Contactlenzen zijn voor haar een passie en ze engageert zich dan ook om zich permanent bij te scholen. Dat is volgens haar een must om de laatste nieuwe ontwikkelingen in de contactologie op de voet te volgen. Omdat ogen én mensen belangrijk zijn, spaart ze tijd noch moeite om de ogen van elke klant te verwennen en steeds met de glimlach aan te kijken. Als rechterhand van Dirk is ze fulltime in de zaak aanwezig.

Katia woont in Tienen en werkt sinds mei 1995 bij Optiek Mertens. Brillen werden haar met de paplepel ingegeven. Haar ouders hadden immers een optiekzaak in Aalst. Bij Optiek Mertens vind je haar meestal terug in het montageatelier, waar ze minutieus alle brillen monteert en reparaties uitvoert. Indien je een nieuwe bril komt kiezen, helpt ze je geduldig met deze belangrijke aankoop. Uitgezonderd tijdens de welverdiende vakanties werkt ze iedere dag.

Kristine maakt deel uit van ons team sinds 2010. Ze werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag bij Optiek Mertens. Ondertussen heeft ze 10 jaar ervaring in de optiekbranche en ze vindt deze hoe langer hoe boeiender. Maar vooral: ze is jong en leergierig en bij Optiek Mertens leert ze nog elke dag bij van haar collega's. Ze is verantwoordelijk voor de bestellingen van je bril en glazen en helpt je met heel veel plezier bij de keuze van een nieuwe bril. Maar natuurlijk kan je ook voor herstellingen en alle andere problemen bij haar terecht.

Els maakt deel uit van ons team sinds 2020. Ze werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bij Optiek Mertens. Ondertussen heeft ze meer dan 20 jaar ervaring in de optiekbranche. Ze is verantwoordelijk voor de bestellingen van uw bril en brillenglazen en helpt u met heel veel plezier en geduld bij de keuze van een nieuwe bril of het aanpassen van contactlenzen. Natuurlijk kan u ook voor herstellingen en alle andere problemen bij haar terecht.

Ik ben Patty, wonende in het mooie rustige Hoegaarden en ik heb als laatste het team vervoegd. Mijn vader heeft altijd een optiekzaak uitgebaat waardoor mijn interesse voor optiek is ontstaan. Ondertussen werk ik al 26 jaar als optieker en het blijft een boeiende sector. Na al deze jaren, leer ik nog nieuwe weetjes mede door de kennis van mijn collega’s. Voor herstellingen en montages kan u bij mij terecht. Zoekt u een nieuwe bril? Dan geef ik u graag advies en technische uitleg bij de zoektocht hiervan. Iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag ben ik ter beschikking.

Deskundige uitleg en mogelijkheid tot testen van verschillende toestellen.
Vriendelijke ontvangst.
De prijzen vallen best mee voor de geleverde kwaliteit.

Yves Dehantschutter

Team Leuven

Leuvense sportman
Kennis & ervaring
Fiets & motorfreak
Leuven
Dirk
Leuvense nauwgezetheid
Vriendelijk & sociaal
Vakkennis
Leuven
Katia
Leuvense lensspecialiste
Passie & wilskracht
Volharding
Leuven
Kristin
Leuvense precisie
Gedreven & fashion
Spontaan
Leuven
Kristine
Geduldig
Vakkundig
Sales-talent
Leuven
Els
Hoegaardse spontaniteit
Vakkennis
Leuven
Patty