Optiek Talpa - Sint Andries (Brugge)

Maak kennis met je favoriete opticiens!

Julie en Manon - beide gediplomeerde opticiens, jong, dynamisch en gepassioneerd - ontvangen je met hun stralende glimlach in Optiek Talpa Brugge. Zij doen o.a. oogmetingen, contactlensaanpassingen en geven stijladvies om voor jou de perfecte oplossing te vinden. Dankzij een opleiding door een stijladviseur en door zelf op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends, laten ze je steeds met het best passende en nieuwste model de deur uitgaan. Maar ook op technisch vlak staan zij zeker hun mannetje. Beide dames zijn afkomstig van Sint-Andries Brugge en je kan hen van dinsdag tot en met zaterdag in de winkel vinden.

Contactinformatie
Gistelse Steenweg 474
8200 Brugge
(Belgie)

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Woensdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Donderdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Vrijdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Zaterdag10u- 17u

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Net buiten het pittoreske Brugge ligt het iets rustigere Sint-Andries. Het is daar waar vroeger Optiek Monset reeds 40 jaar gehuisvest was langs de Gistelse Steenweg. Bij de overname van Optiek Monset werd al snel beslist om met Optiek Talpa naar een ruimer pand te verhuizen, maar wel in de nabijheid van de vorige locatie te blijven. En zo kreeg op 8 juni 2019 het vroegere pand van Game Mania een nieuwe bestemming en deed Optiek Talpa Brugge er de deuren open. Niets dan voordelen: dicht bij de vroegere locatie, meer parkeergelegenheid, een ruimer pand, betere bereikbaar voor rolstoelgebruikers en vlak bij de bushalte.

Sporten zonder bril is voor mij echt onmogelijk. Julie stelde voor om eens (dag)lenzen uit te proberen. Dat was echt een drempel voor mij. Maar na een goede begeleiding in de winkel en de nodige oefening blijkt het eigenlijk heel eenvoudig. Geen excuses meer om die loopschoenen niet aan te trekken. Dus bedankt Julie om mij van contactlenzen te laten proeven en me zo te begeleiden naar meer bewegingsvrijheid.

Jolien, 26 jaar

Team Brugge

Brugse girlpower
Punctueel & gedreven
Passie voor de job
Sint-Andries (Brugge)
Julie
Brugse beauty
Jong & modebewust
Creatief
Sint-Andries (Brugge)
Manon