Beoordelingen

Sporten zonder bril is voor mij echt onmogelijk. Julie stelde voor om eens dag lenzen/lenzen uit te proberen. Dit was echt een drempel voor mij, maar na een goede begeleiding in de winkel en oefening baart kunst is het eigenlijk heel eenvoudig en vooral makkelijk. Geen excuses meer om die loopschoenen niet meer aan te doen. Dus bedankt Julie om mij dit voor te stellen en te begeleiden naar meer bewegingsvrijheid .
"Als zeer slechtziende met kokerzicht had ik last met mijn multifocale bril en heb ik een beroep gedaan op Optiek Talpa Evergem. Mijn problemen en vragen werden zeer ernstig genomen. Een deskundig en professioneel onderzoek maakte dat Gülay een voorstel deed tot aanpassing en verbetering van mijn bril. De nieuwe en aangepaste glazen werden snel geleverd, met opnieuw de nodige garantie naar de toekomst toe. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mijn handicap is natuurlijk gebleven maar ik ben er van overtuigd dat mijn bril nu optimaal is afgestemd. Professionele kwaliteit samen met klantgericht- en klantvriendelijkheid kunnen niet anders dan leiden tot tevredenheid ...
Na de zoveelste gebroken bril bij het spelen van mijn dochtertje, vroeg ik raad aan Steffie. Het werd op een gegeven moment echt wel duur bril na bril te moeten vervangen of herstellen. Maar Steffie stelde ons het Junior Plan voor ; “ Bij aankoop van een montuur krijg je de glazen gratis.” Nu heeft Mila een reserve bril waarmee ze mag spelen en ravotten naar hartenlust dankzij het oprechte en eerlijke advies van Steffie.
De krant lezen werd een hele opgave, elke ochtend moeten pieren naar de kleine lettertjes. Dit heeft mij tot bij Vancoppenolle Brillen gebracht, daar waar Jean-Marie de tijd heeft genomen om mijn ogen op te meten en zo de juiste sterkte van leesbril heeft voorgesteld. Annelien heeft mij verder geholpen om een trendy leesbrilletje te kiezen dat ik nu met plezier opzet . Ouderdomskwaaltjes verhelpen met een modieus brilletje het kan bij Vancoppenolle Brillen.
Schrijf een beoordeling