Lenzen nodig?
Probeer het GRATIS proefpakket!

Even genoeg van je bril? Geïrriteerd door je aangedampte glazen? Wil je comfortabel sporten met uitstekend zicht? Of zie jij jezelf gewoon liever zonder bril?

Wat de reden ook mag zijn, je gaat best zo zorgvuldig mogelijk op zoek naar de ideale contactlens. Kom meteen langs bij Optiek Talpa voor een correcte oogmeting zodat je zeker de juiste lenzen meekrijgt!

Door professionals.

Maak een afspraak en onze optometristen zoeken samen met jou naar de perfecte contactlens afgestemd op jouw levensstijl.

Daarna probeer jij ze GRATIS en volledig vrijblijvend uit! Hoe we juist te werk gaan, lees je hier:

Maak een afspraak

De weg naar de perfecte contactlens

01

Gratis oogmeting t.w.v. €38

Kom langs in onze optiek, 15 minuten later weet je de juiste correctie. Is je zicht achteruit gegaan? Dan tonen onze optometristen je exact met hoeveel. Is er een medisch probleem? Dan verwijzen we je door naar de juiste specialist.

02

Dag, maand, torisch of multifocaal?

Je leest het goed. Niet alleen in brillen maar ook in lenzen zijn er tal van mogelijkheden om jouw comfort zo gepersonaliseerd mogelijk te maken! Met de juiste apparatuur en te luisteren naar jouw wensen en noden, gaan we na welke lenzen ideaal zijn voor jouw ogen.

03

De juiste vloeistof

Een slechte ervaring met lenzen? Dan had je wellicht niet de juiste vloeistof. Er zijn namelijk grote verschillen in vloeistoffen! Aan de hand van de droogte van je ogen, geeft onze optometrist je de gepaste vloeistof mee.

04

Test het proefpakket

We willen absoluut dat jij de perfecte lenzen vindt, zodat we je nog jaren kunnen verder helpen met de juiste lenzen en service. Vandaar dat we je helemaal GRATIS je lenzen (inclusief vloeistof) laten uittesten. Alleen zo maak jij de best geinformeerde keuze en heb jij lenzen die ervoor zorgen dat je kan blijven doen wat je graag doet zonder belemmeringen

05

Een gepersonaliseerde service

Overtuigd van je lenzen en heb je de smaak te pakken? In dat geval, verwelkomen we je graag in ons unieke Lens Plan. We verzekeren je van de beste prijs en service. Daarboven ontvang je jaarlijks een reispakket vloeistoffen cadeau en kan je altijd terecht in onze optiek voor een controle of vervanging bij breuk of verlies van een lens.

Eerste keer?

Zoals alle eerste keren is ook het plaatsen van lenzen erg spannend en kan het even zoeken zijn.

Onze professionals staan klaar om je hierbij stap voor stap te begeleiden (inclusief handige tips!) zodat jij zonder zorgen lenzen kan dragen.

Maak een afspraak

Ontdek het Lens Plan.

Heb jij je ideale contactlenzen gevonden en kan je niet meer zonder? Dan verwelkomen we je graag in ons Lens Plan en geniet je van:

  • De beste prijs voor lenzen & andere producten
  • Jaarlijks een reispakket vloeistoffen cadeau
  • Gratis contactlensaanpassingen en controles
  • Gratis vervanging van een lens bij breuk of verlies
  • 15% korting bij aankoop van een zonnebril, montuur en/of glazen
Maak een afspraak

Een service om 'U' tegen te zeggen

Het Lens Plan in een notendop
jaarlijks_icon

Jaarlijks reispakket
cadeau

Zo ben jij klaar voor iedere trip met lensvloeistof in meeneemformaat!

zonnebril_icon

15% Op het hele
brillen gamma

Bij aankoop van een zonnebril, montuur en/of glazen, krijg je 15% korting!

gratis_icon

Gratis vervanging
bij breuk

Bij verlies of breuk, krijg je van ons vervanging, Max 2 lenzen per 6 maanden.

controle_icon

Controle wanneer
jij wil

Toe aan een sterkere contactlens? Altijd welkom in onze optiek voor een gratis controle.

Wat anderen over ons zeggen

Sporten zonder bril is voor mij echt onmogelijk. Julie stelde voor om eens dag lenzen/lenzen uit te proberen. Dit was echt een drempel voor mij, maar na een goede begeleiding in de winkel en oefening baart kunst is het eigenlijk heel eenvoudig en vooral makkelijk. Geen excuses meer om die loopschoenen niet meer aan te doen. Dus bedankt Julie om mij dit voor te stellen en te begeleiden naar meer bewegingsvrijheid .

Jolien – 26 jaar

"Als zeer slechtziende met kokerzicht had ik last met mijn multifocale bril en heb ik een beroep gedaan op Optiek Talpa Evergem. Mijn problemen en vragen werden zeer ernstig genomen. Een deskundig en professioneel onderzoek maakte dat Gülay een voorstel deed tot aanpassing en verbetering van mijn bril. De nieuwe en aangepaste glazen werden snel geleverd, met opnieuw de nodige garantie naar de toekomst toe. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mijn handicap is natuurlijk gebleven maar ik ben er van overtuigd dat mijn bril nu optimaal is afgestemd. Professionele kwaliteit samen met klantgericht- en klantvriendelijkheid kunnen niet anders dan leiden tot tevredenheid ...

Eric Bergs – 54 jaar

Na de zoveelste gebroken bril bij het spelen van mijn dochtertje, vroeg ik raad aan Steffie. Het werd op een gegeven moment echt wel duur bril na bril te moeten vervangen of herstellen. Maar Steffie stelde ons het Junior Plan voor ; “ Bij aankoop van een montuur krijg je de glazen gratis.” Nu heeft Mila een reserve bril waarmee ze mag spelen en ravotten naar hartenlust dankzij het oprechte en eerlijke advies van Steffie.

Caro – 32 jaar mama van Mila – 4jaar

De krant lezen werd een hele opgave, elke ochtend moeten pieren naar de kleine lettertjes. Dit heeft mij tot bij Vancoppenolle Brillen gebracht, daar waar Jean-Marie de tijd heeft genomen om mijn ogen op te meten en zo de juiste sterkte van leesbril heeft voorgesteld. Annelien heeft mij verder geholpen om een trendy leesbrilletje te kiezen dat ik nu met plezier opzet . Ouderdomskwaaltjes verhelpen met een modieus brilletje het kan bij Vancoppenolle Brillen.

Leo – 66 jaar

Boek nu & ontvang
de geschikte vloeistof

Naargelang de resultaten van je test, kan je niet zomaar elke vloeistof gebruiken.

Met de juiste apparatuur en kennis adviseren onze professionals
de ideale contactlens en vloeistof voor jouw levensstijl.

Op die manier kan jij in alle comfort alles blijven doen wat je graag doet!


Boek NU je afspraak &
test jouw lenzen volledig GRATIS uit!

Kom langs in onze optiek en laatje oogmeting bij ons uitvoeren. Waarom? Omdat we dan zeker zijn dat de meting van je ogen correct gebeurt en dus ook dat we je de juiste contactlenzen meegeven.

We geloven dat wanneer je deze lenzen gratis uittest. je de best geinformeerde beslissing maakt. Op die manier kunnen onze specialisten je nog jaren verder helpen met de meest persoonlijke service.