Oogmetingen & Stijladvies

Oogmetingen & stijladvies

Bij Optiek Talpa nemen wij oogmetingen heel serieus en we gaan dan ook erg grondig te werk. Elke Talpamedewerker is naast gediplomeerd optometrist ook constant gecoacht door een fashion stylist

Elke bezoeker wordt meegenomen in een compleet verhaal waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technologieën, technieken en trends. Die stellen ons in staat om een heel accuraat beeld te verwerven van jouw visuele behoefte.

We meten niet alleen de sterkte, maar ook de afstand van de ogen, de hoornvliesafstand en de inclinatie van de glazen. Het ultieme doel is om het perfecte glas voor jou samen te stellen. Hierbij houden we rekening met glastype, materiaal, coatings en de bescherming van jouw ogen tegen o.a. zon, uv-straling en schittering.
 

Oogmeting
bril 4
onze klanten vertellen
"De krant lezen werd een hele opgave, elke ochtend moeten pieren naar de kleine lettertjes. Dit heeft mij tot bij Vancoppenolle Brillen gebracht, daar waar Jean-Marie de tijd heeft genomen om mijn ogen op te meten en zo de juiste sterkte van leesbril heeft voorgesteld. Annelien heeft mij verder geholpen om een trendy leesbrilletje te kiezen dat ik nu met plezier opzet . Ouderdomskwaaltjes verhelpen met een modieus brilletje het kan bij Vancoppenolle Brillen. Leo – 66 jaar "
Testimonial Oostende
Face à face

Bij Talpa gaan we nog een stuk verder. Het perfecte zicht is natuurlijk primordiaal, maar er ook goed uitzien is voor ons de kers op de taart!

Onze professionele optometristen zijn daarom opgeleid door echte fashionstylisten die jou bijstaan in de keuze van het perfecte montuur. Ze zorgen ervoor dat die nieuwe bril perfect past bij de anatomie van jouw gezicht, kleur, accent of accessoire, waardoor jij zelf alleen nog maar hoeft te stralen.

Een extra portie stijlaandacht, dat bieden we jou. Stijladvies is een ware trend en bovendien een echte meerwaarde bij de aankoop van een bril. Maar al kan een stylist ongetwijfeld een leuk montuur uitzoeken, toch is een opticien het best op de hoogte van de technische aspecten van een bril. Optiek Talpa combineert daarom het beste van twee werelden. We adviseren en kijken naar kleur, vorm, stijl, imago en persoonlijke kenmerken in het gezicht.

Oogmetingen

Voor contrasten in het gezicht kijken we naar de natuurlijke kleuren van je huid, haar en ogen. Zijn die licht, medium of donker? Wat de kleur betreft, kijken we welke tonen elkaar versterken of verstoren. Wat past bij je huidskleur? Is die eerder warm of koel? Welke bril staat mooi bij de vorm van je gezicht? Welke verhoudingen, vormen en lijnen wil je graag extra accentueren? Hoe kunnen we mooie kenmerken versterken en minder mooie verdoezelen? We kijken op een nieuwe manier naar jou en je persoonlijkheid om een extra dimensie te creëren. Waarop we al deze informatie vertalen naar een bril die perfect bij jou past!

onze klanten vertellen
"Gisteren mogen ontdekken dat Griet echt haar tijd neemt om het perfecte montuur voor mij uit te zoeken. Wat een modebewuste dame. Het zicht is perfect na haar oog opmeting en ik kreeg een duidelijke uitleg over de verschillende glazen en hun mogelijkheden. Een aanrader voor wie net dat tikkeltje meer zoekt! Carla - 42 jaar"
Winkel
Monturen
Op zoek naar de bril van je dromen?

Dankzij een persoonlijke precisiemeting en stijladvies kunnen we jou die unieke ervaring en oplossing garanderen die jij verdient.

Geel
Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!